Οι επαφές του Γιώργου Σαββίδη και η παρουσία του στα αποδυτήρια της Τσέλσι
Ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη με τους ιθύνοντες του Αγγλικού συλλόγου. Πιθανή η συνεργασία ΠΑΟΚ-Τσέλσι, σε μεταγραφές και όχι μόνο
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει βλέψεις επεκτατικές σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, είναι απολύτως ενεργός στα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και πολλές φορές είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Εχοντας, ωστόσο, ιδιαίτερη αδυναμία στη διαδικασία των μεταγραφών και όλο το «παιχνίδι».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.