Εθνική Γυναικών: Ήττα με 34 πόντους διαφορά από τη Λετονία
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών ηττήθηκε 84-50 στο πρώτο φιλικό με τη Λετονία στη Ρίγα
Βαριά ήττα με διαφορά 34 πόντων υπέστη η Εθνική μπάσκετ γυναικών την Παρασκευή 14/9 στο πρώτο από τα δύο φιλικά με αντίπαλο τη Λετονία στη Ρίγα.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης. Οσο κυλούσε μάλιστα ο χρόνος η ψαλίδα της διαφοράς άνοιγε.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς είδε για πρώτη φορά σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου, ενώ επέστρεψαν Μάλτση και Φασούλα που έλειπαν από το τουρνουά στην Ισπανία. Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η Εθνική ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το -8 έγινε -34.
«Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τις νέες παίκτριες που ήρθαν και στόχος μας είναι να τις βάλουμε στο παιχνίδι μας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θα δούμε τι δεν πήγε καλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στο αυριανό φιλικό», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Κεραμιδάς.
Δεκάλεπτα: 13-10, 40-32, 58-42, 84-50
ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 2, Παυλοπούλου, Μάλτση 7, Νικολοπούλου, Σωτήριου 2, Κοσμά 1, Σπανου 2, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 15, Σπαθάρου, Φασούλα 8, Εζέτζα.
Οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν εκ νέου το Σάββατο στις 18.30.
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία»
- Conference League: «Κράτησε» στο Selhurst Park η ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) – Ανατροπή για τη Φιορεντίνα (2-1)
- Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς με την Μπέτις, η διασταύρωση στους «8» και οι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Βαθμολογία UEFA: Επέλαση της Ελλάδας, πλησιάζει την 10η Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Νίκη-«ανάσα» στην επιστροφή του Λεσόρ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442