Με ανεβασμένο το δείκτη αυτοπεποίθησης από την πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 η Ρωσία άνοιξε νικηφόρα τον κύκλο των υποχρεώσεων της στο Nations League κερδίζοντας 2-1 εκτός έδρας την Τουρκία. Η Ιταλία από την άλλη -που απουσίασε από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου- δεν έδειξε να συνέρχεται. Χρειάστηκε μάλιστα μία εκτέλεση πέναλτι για να σώσει την παρτίδα κόντρα στην Πολωνία στο «Ρενάτο Νταλ Αρα».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία (μετά και τη δεύτερη δόση της 1ης αγωνιστικής), οι βαθμολογίες και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών στο Nations League:
LEAGUE A
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ Γερμανία-Γαλλία 0-0 Γαλλία – Ολλανδία 9/9
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γαλλία (0-0) 1 Γερμανία (0-0) 1 Ολλανδία (0-0) 0
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ Ελβετία – Ισλανδία 8/9 Ισλανδία – Βέλγιο 11/9
Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 99-77 της Δανίας στο «Ιβανώφειο» έκανε το 2/2 στην Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση για την Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2027.
LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.