Ενισχυμένη με δύο ποδοσφαιριστές θα είναι η ΑΕΚ των ομίλων του Champions League σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Σέλτικ και Βίντι για τα προκριματικά. Ο ένας είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι στο 100% και ο άλλος ο Γιάννης Γιαννιώτας που αποκτήθηκε την επόμενη ημέρα μετά την πρόκριση στους ομίλους.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.