Νέο «χαστούκι» στην Ίντερ, «πολυβόλο» η Φιορεντίνα
Η Ίντερ αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος της Τορίνο στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στην επανάληψη η «Γκρανάτα» απάντησε με 2 γκολ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2)
Μία εβδομάδα μετά το «χαστούκι» από την Σασουόλο στην πρεμιέρα της Serie A, η Ίντερ δε λέει να «σηκώσει κεφάλι». Αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος της Τορίνο στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στην επανάληψη η «Γκρανάτα» απάντησε με 2 γκολ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Με το… δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα και οι Φιορεντίνα (διέλυσε με 6-1 την Κιέβο), Τζένοα (2-1 την Εμπολι), που δεν είχαν δώσει αγώνες την περασμένη εβδομάδα λόγω του τραγικού γεγονότος με την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα που στοίχισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο