Το πρωτάθλημα αρχίζει το σαββατοκύριακο, αλλά οι σχετικές προκηρύξεις ακόμη δεν έχουν εγκριθεί από την ΕΠΟ, που εξακολουθεί να λειτουργεί με ρυθμό χελώνας, αλλά πάντοτε με τη γλυκιά επικάλυψη της δήθεν εξυγίανσης
Η κωμωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η χιλιοτραγουδισμένη ΕΠΟ της εξυγίανσης, της διαφάνειας και της κάθαρσης έκανε και πάλι το μικρό θαύμα της.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται