«Λευκή» ισοπαλία για Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό
Η ζέστη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του φιλικού αγώνα που έγινε το απόγευμα στο Καυτατζόγλειο στάδιο ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα και έληξε ισόπαλος 0-0
Η ζέστη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του φιλικού αγώνα που έγινε το απόγευμα στο Καυτατζόγλειο στάδιο ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα και έληξε ισόπαλος 0-0.
Το παιχνίδι είχε δύναμη και θετικά στοιχεία αν και οι ομάδες φάνηκαν αναποτελεσματικές. Οι γηπεδούχοι ανέτοιμοι ακόμη έδειξαν πως θέλουν βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Μόλις στο 7′, ο Αρης είχε ευκαιρία για γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Ματίγια στην κίνηση, και έξω από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.
Οι Θεσσαλονικείς αφού αντιπαρήλθαν μια μικρή πίεση των φιλοξενούμενων έγιναν στο τέλος του ημιχρόνου και πάλι απειλητικοί και έχασαν σημαντική ευκαιρία επίσης στο 42′. Ο Γκάμα από το ύψος σχεδόν του πέναλτι, αφύλαχτος έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και στο 52′ ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια αποσόβησε κίνδυνο σε σουτ του Σιόντη ενώ στο 55′ κεφαλιά του Κριζμάν μπλόκαρε ο Κουέστα.
Σταδιακά ο Αρης πήρε και πάλι πρωτοβουλίες αλλά δεν κατάφερε να έχει το τελικό σουτ στην αντίπαλη εστία. Στο 78΄ σέντρα του Βαλεριάνου από το αριστερά βρήκε το δοκάρι του ΠΑΣ, στη συνέχεια σουτ του Γκαρσία εκτός μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Παπαϊωάννου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι