Με μία σύντομη ανακοίνωση η ΝΔ σχολιάζει δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αυλωνίτου μίλησε το πρωί – σχολιάζοντας αναφορές του προέδρου της ΝΔ – για «π@π@ριές του κ. Μητσοτάκη» ενώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας τόνισε μεταξύ άλλων για την τραγωδία ότι «είχαμε νεκρούς αλλά σώσαμε και αρκετό κόσμο».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions