Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κ. Μπάρκας για Μάτι: Βεβαίως είχαμε νεκρούς, αλλά σώσαμε και αρκετό κόσμο

Κ. Μπάρκας για Μάτι: Βεβαίως είχαμε νεκρούς, αλλά σώσαμε και αρκετό κόσμο

Στο γνωστό εδώ και ημέρες αφήγημα πως η για την τραγωδία στη Μάτι φταίει η αυθαίρετη δόμηση επιμένουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας για μια ακόμα φορά να «πετάξουν» από πάνω τους κάθε ευθύνη για την εθνική τραγωδία που σκόρπισε το θάνατο σε 92 ανθρώπους

Στο γνωστό εδώ και ημέρες αφήγημα πως η για την τραγωδία στη Μάτι φταίει η αυθαίρετη δόμηση επιμένουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας για μια ακόμα φορά να «πετάξουν» από πάνω τους κάθε ευθύνη για την εθνική τραγωδία που σκόρπισε το θάνατο σε 92 ανθρώπους.

«Για την τραγωδία στο Μάτι φταίει η αυθαίρετη δόμηση, για το γεγονός ότι κάποιος έφραξε τους δρόμους. Γιατί να λέμε ότι φταίει κάποιος άλλος; Φταίει η αυθαίρετη δόμηση» είπε χαρακτηριστικά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Μπάρκας επέμεινε στη γνωστή ρητορική της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «χάνει όλη την ουσία όποιος λέει ότι φταίει για την τραγωδία μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε «οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησαν λόγω του φαινομένου να κάνουν όσο πιο γρήγορα όσα έπρεπε να πράξουν».

Ερωτηθείς για το εάν έκανε η κυβέρνηση όσα έπρεπε για να εκκενώσει την περιοχή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «στα πλαίσια ενός τέτοιου φαινομένου έκανε το καλύτερο δυνατόν για να σωθούν όσοι περισσότεροι σε αυτή τη φωτιά. Είχαν ένα αποτέλεσμα, βεβαίως είχαμε νεκρούς αλλά σώσανε και αρκετό κόσμο».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρείχε στήριξη στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για την προσβλητική δήλωση του πως «οι νεκροί θολώνουν την αποτελεσματικότητα του κράτους» λέγοντας πως «ο Παύλος Πολάκης δεν έχει οξύνει την αντιπαράθεση αλλά απαντά στις προκλήσεις από τα ΜΜΕ. Όταν γίνεται μια δολοφονία χαρακτήρα και μια χυδαία επίθεση σε όλα τα επίπεδα θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να απαντήσει. Υπάρχουν διάφορες ειδήσεις που έχουν ειπωθεί όλο το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των των διασωστών, το ΕΚΑΒ, τους Πυροσβέστες και ο κ. Πολάκης απάντησε σε αυτό το πράγμα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024