Λιγότερες από 24 ώρες μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ, ο Άρης θα αγωνιστεί σήμερα (04/08) σε νέο φιλικό με αντίπαλο τη Βίλεμ (2.30 μ. μ. ώρα Ελλάδας) στην έδρα της στο Τίλμπουργκ. Με το παιχνίδι αυτό θα πέσει και η αυλαία της παραμονής του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η αποστολή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αύριο.
Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα μόλις μια εβδομάδα μακριά από τη σέντρα της Eredivisie, και έτσι το έργο του Πάκο Ερέρα και τον ποδοσφαιριστών του δεν θα είναι εύκολο. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χτεσινού αγώνα στη Χάγη, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει φαινόμενα κόπωσης και να διατηρήσει την ομάδα του φρέσκια.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για ένατη φορά στην ιστορία της -και μάλιστα μέσα στο σπίτι της- αναδείχθηκε η Σερβία, μετά τη νίκη της με 10-7 επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο ανδρών.