Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Τσουνέιτ Τσακίρ θα διευθύνει τον μεγάλο ημιτελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας ανάμεσα στην Αγγλία και στην Κροατία.
Ο 41χρονος τούρκος ρέφερι ορίστηκε να σφυρίξει τον μεγάλο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Λουζνίκι, από το οποίο θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του φετινού τελικού.
Βοηθοί του θα είναι συμπατριώτες του, Μπαχατίν Ντουράν και Ταρίκ Ονγκούν και τέταρτος ο Ολλανδός, Μπιέρν Κάιπερς.
Ο Τσακίρ στη φετινή διοργάνωση έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις Νιγηρία – Αργεντινή και Μαρόκο – Ιράν, ενώ στο Ρωσία – Αίγυπτος ήταν τέταρτος.
Όλες οι αναμετρήσεις ήταν για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 σετ στην Ιταλία, και χάνοντας με 3-0 στη Γλυφάδα μπροστά σε 2.500 οπαδούς του, είδε την ομάδα του Αντρέα Πιστόλα να κατακτά το τρόπαιο.
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.