Παίκτης του Ατρόμητου μπορεί να θεωρείται πλέον ο Κλαρκ Εσικολού. Οι «περιστεριώτες» συμφώνησαν με τον Κονγκολέζο και ολοκλήρωσαν την τέταρτη μεταγραφή τους ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Κονγκολέζος συμφώνησε για την επόμενη τριετία με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έχοντας ολοκληρώσει μια πολλά υποσχόμενη σεζόν με τη φανέλα του Πλατανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
Clarck Nsikulu welcome to Atromitos F.C.!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί το τέταρτο φετινό της μεταγραφικό απόκτημα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τον Clarck Nsikulu!
Ο 25χρονος Γάλλο-Κονγκολέζος επιθετικός αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Πλατανιά έχοντας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τις εμφανίσεις του, με τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι μας να τον έχει ως πρώτο στόχο για τα άκρα της επίθεσης στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο υπήρξε και σκληρή διαπραγμάτευση τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των δύο πλευρών και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρχε για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Clarck Nsikulu βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.