Παίκτης της Λας Πάλμας για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Κανάριων Νησιών.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ τόνισε ότι απέρριψε πρόταση 23 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.
«Είναι μια ανανέωση που αντανακλά όσα νιώθω για την ομάδα και το νησί, που μου χάρισε όχι μόνο την αγάπη χιλιάδων οπαδών, αλλά και μια υπέροχη κόρη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, ξέρω ότι πάντα ήθελε να με δει να θριαμβεύω με τη φανέλα της ομάδας.
Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη με την οποία με αντιμετωπίζουν» τόνισε ο Αραούχο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του .
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.