Γλίτωσαν με πρόστιμο Σακίρι, Τσάκα και Λιχστάινερ για τον αλβανικό αετό
Δεν τους επιβλήθηκε αγωνιστική τιμωρία
Με πρόστιμο την γλίτωσαν οι Γκράνιτ Τσάκα, Σερντάν Σακίρι και Στέφαν Λιχστάινερ, για τον πανηγυρισμό τους (σχημάτισαν με τα χέρια τους τον αετό της αλβανικής σημαίας) στον αγώνα με τη Σερβία.
Η FIFA τιμώρησε τους Τσάκα και Σακίρι με 10.000 ελβετικά φράγκα και τον Λιχτστάινερ με 5.000 για «αντιαθλητική συμπεριφορά».
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Σερβίας, Σλάβισα Κοκέσα και ο ομοσπονδιακός προπονητής των «πλάβι», Μλάντεν Κρστάιτς, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ελβετικών φράγκων ο καθένας. Ο πρώτος σε συνέντευξή του στο BBC κατηγόρησε την FIFA για προκατάληψη εναντίον της χώρας του.
Επίσης και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 54.000 ελβετικών φράγκων για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη διάρκεια του αγώνα (προβολή διακριτικών μπάνερ και ρίψη αντικειμένων).
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442