Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο
Τουρκική προκλητικότητα
Οι προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο δεν έχουν τέλος αφού την Πέμπτη τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 39 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ οι 37 παραβιάσεις έγιναν από 2 κατασκοπευτικά CN-235 και οι υπόλοιπες δύο από ζεύγος μαχητικών F-16.
Oι παραβιάσεις σημειώθηκαν στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Παράλληλα τα τουρκικά αεροπλάνα προχώρησαν και σε 4 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας.
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε
- ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Βολική ισοπαλία για τους γηπεδούχους
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
- Πώς ο Τραμπ επένδυσε εκατομμύρια στη μέση μιας διαμάχης δισεκατομμυρίων
- Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο…
- To αθυρόστομο, γεμάτο μένος αντίο του Labrinth στο «Euphoria»
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον ένθερμο ευρωπαϊστή και δημοκράτη Γιούργκεν Χάμπερμας
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442