Μετά την αποκάλυψη της SUV ναυαρχίδας της, η γερμανική φίρμα «κήρυξε» με ένα teaser την αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία διαδοχής του μικρότερου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη το προσεχές διάστημα.

Πριν του τόπου όπου αναμένεται να φιλοξενηθεί η πρεμιέρα του, το teaser προδίδει τη ριζική αναδιαμόρφωση στο εσωτερικό του premium supermini με κυρίαρχο στοιχείο το νέο infotainment ΜΜΙ με οθόνη αφής η οποία δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα.

Χαμηλότερα, το A1 φαίνεται να υιοθετεί τη γνώριμη διάταξη φυσικών διακοπτών των μοντέλων της Audi που βρίσκονται πιο κοντά στη βάση της γκάμας της αντί μιας δεύτερης επιφάνειας αφής η οποία χαρακτηρίζει τα μοντέλα που βρίσκονται ψηλότερα στην προϊοντική πυραμίδα της γερμανικής φίρμας.

Εκεί που ωστόσο, το γερμανικό supermini θα πραγματοποιήσει ένα άλμα που θα το εναρμονίσει με τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας είναι στον πίνακα οργάνων καθώς σύμφωνα με τις συστάσεις της Audi, θα υιοθετηθεί το οικείο Virtual Cockpit αν και προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν αυτό θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα γενιά του A1 δεν αναμένεται να συμπεριλάβει στην γκάμα της μια τρίθυρη έκδοση αμαξώματος ακολουθώντας τις τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μια ακόμα διαφορά που θα συνοδεύσει τη νέα γενιά του A1 είναι το γεγονός ότι η παραγωγή του θα «μετακομίσει» από τις Βρυξέλλες, στην Ισπανία καθώς θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Seat στο Martorell εξ ου και η επικείμενη πρεμιέρα του αναμένεται να έχει ως επίκεντρο τη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο