Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στο Goodwood για το Polestar 1

Ραντεβού στο Goodwood για το Polestar 1

To υβριδικό coupe των 600 ίππων θα κάνει ένα πέρασμα από το βρετανικό φεστιβάλ ταχύτητας δίνοντας μια γεύση των δυνατοτήτων του.

Το plug-in υβριδικό coupe που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2017, αναλαμβάνοντας να επανασυστήσει στο κοινό την Polestar ως μια φίρμα όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι περιβαλλοντικά ενσυνείδητες ηλεκτρικές επιδόσεις, θα συμμετάσχει στο προσεχές φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood δίνοντας για πρώτη φορά ένα «επίσημο» δείγμα των δυνατοτήτων του από τη βρετανική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, στην θέση του οδηγού του δοκιμαστικού πρωτοτύπου με τον αριθμό 004 θα βρεθεί ο επικεφαλής οδηγός δοκιμών της Polestar, Joakim Rydholm ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει το plug-in υβριδικό coupe των 600 ίππων στη διάσημη ανάβαση του φεστιβάλ ταχύτητας το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 12-15 Ιουλίου.

Aνεξαρτήτως της εμφάνισής του στη γηραιά αλβιόνα, υπενθυμίζεται ότι το επιβλητικό coupe, εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο και μπαταρίες ιόντων λιθίου που του εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 150 χλμ. μέγεθος που καθιστά το Polestar 1 το υβριδικό μοντέλο με την μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η παραγωγή του Polestar 1 θα φιλοξενηθεί από τις αρχές του 2019 στo νεότευκτο εργοστάσιο της φίρμας στην Κίνα με την προοπτική να διατεθεί αμέσως μετά προς 155.000 ευρώ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αρχική πρόβλεψη ήταν για την παραγωγή 500 μονάδων ετησίως, την πρώτη τριετία αριθμός που οι Σουηδοί αναζητούν τρόπους να αυξήσουν με δεδομένη την αυξημένη απήχηση.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024