Το Τόκιο είναι έτοιμο να παρέχει οικονομική βοήθεια στην Πιονγιάνγκ, εάν διευθετηθεί το πρόβλημα με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας και προχωρήσει στην απελευθέρωση Ιαπώνων πολιτών που κρατάει με την βία, δήλωσε ο Ιάπωνας ΥΠΕΞ, Τάρο Κόνο.
«Εάν η Βόρεια Κορέα επιλύσει τα προβλήματα με το πυρηνικό και το πυραυλικό της πρόγραμμα, αλλά και το πρόβλημα με τους Ιάπωνες πολίτες που έχουν απαχθεί και κρατούνται με την βία, η Ιαπωνία θα είναι έτοιμη για την ομαλοποίηση των διπλωματικών σχέσεων, αλλά και την προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο Κόνο στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενόψει της επίσκεψης του στις ΗΠΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας