Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σαν σήμερα το 1970 εμφανίστηκε η πρώτη μπάλα φτιαγμένη αποκλειστικά για Μουντιάλ [Εικόνες]
Για τις ανάγκες του 9ου Μουντιάλ, που ξεκίνησε σαν σήμερα το 1970 στο Μεξικό, παράγεται για πρώτη φορά επίσημη μπάλα αγώνων. Αποτελείται από 12 μαύρα πεντάγωνα και 20 άσπρα εξάγωνα. Έκτοτε κάθε Μουντιάλ έχει τη δική του μπάλα
Δώδεκα μαύρα πεντάγωνα και 20 άσπρα εξάγωνα. Μια ασπρόμαυρη μπάλα. Η ασπρόμαυρη… θεά. Η μπάλα που για πολλούς είναι η ίδια τους η… ζωή. Η μπάλα του Μουντιάλ.
Στις 31 Μαΐου 1970 αρχίζει το 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τον αγώνα Μεξικό – Ρωσία.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.