Η Ανόρθωση θέλει τον Γλύκο από τον ΠΑΟΚ
Η κυπριακή ομάδα θέλει τον Παναγιώτη Γλύκο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, η Ανόρθωση εξετάζει την περίπτωση του Παναγιώτη Γλύκου.
Ο διεθνής πορτιέρο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το 2007 (είχε και κάποιους δανεισμούς τα πρώτα του χρόνια), ενώ φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο στην Εθνική Ελλάδας πέντε φορές.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προαναγγείλει αλλαγές στους τερματοφύλακες του Δικέφαλου και έτσι είναι πιθανό ο Γλύκος να δοθεί αλλού (είτε ως δανεικός είτε με ελεύθερη μεταγραφή).
Σύμφωνα με το σάιτ «Balla.com.cy» οι πιθανότητες για… deal στην παρούσα φάση δεν είναι πολλές, καθώς δεν έχει κατατεθεί πρόταση από την πλευρά της Ανόρθωσης, αλλά ως σενάριο παίζει και μπορεί αν υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
- Πάνοπλος ο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (pic)
- Λέικερς – Σέλτικς 89-111: Μεγάλο διπλό στο LA με απίθανους Μπράουν και Πρίτσαρντ
- Φεύγει από την Παρτιζάν ο Τζαμπάρι Πάρκερ – Ποια θα είναι η νέα του ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442