Έκαναν… σχεδόν χαμό οι τελειόφοιτοι σε λύκειο των ΗΠΑ
Έγραψαν ιστορία oι φετινοί τελειόφοιτοι του Λυκείου στο Κάμπερλαντ, μικρής πόλης στην πολιτεία Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ
Έγραψαν ιστορία oι φετινοί τελειόφοιτοι του Λυκείου στο Κάμπερλαντ, μικρής πόλης στην πολιτεία Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ.
Κάρφωσαν ένα αμάξι στον τοίχο του γραφείου του διευθυντή του σχολείου και άνοιξαν μια μεγάλη μαύρη τρύπα. Όλα αυτά για να σηματοδοτήσουν την αποφοίτησή τους. Δεν ήταν όμως πρόσκρουση. Ήταν μια φάρσα. Η καθιερωμένη φάρσα τελειοφοίτων στα αμερικανικά σχολεία!
Το αστυνομικό τμήμα, στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε: «Βγάζουμε το καπέλο στην Τάξη του 2018 του Λυκείου για τη φάρσα τελειοφοίτων. Συγχαρητήρια στην Τάξη του 2018 για μια από τις καλύτερες φάρσες τελειοφοίτων που έχει δει το Λύκειο του Κάμπερλαντ. Συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους που αποφοιτούν».
Senior Prank #WIN
Take a look at the prank seniors at Cumberland High School in Northwestern Wisconsin pulled off.
The police department posted photos, congratulating the students on "One of the best senior pranks." pic.twitter.com/lktTRTVaTd
— WISN 12 NEWS (@WISN12News) May 15, 2018
Οι τελειόφοιτοι πήραν ένα παλιό άσπρο αμάξι, και χρησιμοποιώντας μαύρη κολλητική ταινία και μαύρο μουσαμά, το έκαναν να μοιάζει ότι καρφώθηκε στον τοίχο. «Ράντισαν» ένα γύρω και με τούβλα που, κατά την πρόσκρουση, τινάχτηκαν απ’ τον κατεστραμμένο τοίχο.
Στα παράθυρα του αυτοκινήτου είχαν γράψει συνθήματα: «C-ya May 19, 2018! (See you, May 19, 2018, Τα λέμε 19 Μαΐου του 2018)» και «CHS Class of 2018 We’re Busting Out (Τάξη του 2018 στο Λύκειο του Κάμπερλαντ Φεύγουμε, κάνοντας χαμό)».
«Καλή δουλειά, τελειόφοιτοι!» έγραψαν στη δική τους σελίδα οι υπεύθυνοι της κοινότητας. «Μας είχατε όλους με νεύρα τεντωμένα, σήμερα το πρωί!». Και συμπλήρωσαν ότι «στη φάρσα δεν περιλαμβανόταν καμία φθορά των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου, γι’ αυτό και την ξεχώρισε η αστυνομία».
Graduation week… Nice work seniors! You had everyone a little nervous this morning! The police department is saying…
Δημοσιεύτηκε από Cumberland School District στιςΔευτέρα, 14 Μαΐου 2018
Ο Ritchie Narges, ο διευθυντής του σχολείου, αυτό που βρήκε να πει ήταν πόσο εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητα με την οποία οι μαθητές σκηνοθέτησαν τη φάρσα. «Σε οκτώ λεπτά έστησαν αυτή τη σκηνή ψεύτικης σύγκρουσης!» είπε στο CNN.
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Luxury Homes in Greece Face Tax Auctions in 2026
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Eurostat: Συνεχίζεται η ακρίβεια με διαρκείς ανατιμήσεις – Πού θα φτάσει φέτος ο πληθωρισμός στην Ελλάδα
- Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης: Μία από τις πιο δυνατές και σκοτεινές νουβέλες του Ντοστογιέφσκι στο Θησείον
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Δούκα, Χαρίτση, Ζαχαριάδη στο Κολωνάκι
- Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς ανέμους
- Αρκάς: Η καλημέρα για τους μαθητές που επιστρέφουν στα σχολεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442