Με νίκες ολοκλήρωσαν τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα η Σεβίλη, η Χετάφε και η Τζιρόνα. Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 1-0 της Αλαβές και κάνουν ήδη το σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, που θα ξεκινήσει από τα προκριματικά του Europa League.
Χετάφε και Τζιρόνα νίκησαν εκτός έδρας τις από καιρό υποβιβασμένες Μάλαγα και Λας Πάλμας και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μία εξαιρετική χρονιά, που τις έφερε να διεκδικούν ως τις τελευταίες αγωνιστικές ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.