Με πολύ βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, για την παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο, το βράδυ της Κυριακής.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός υπέστη μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα. Μια ήττα που προκάλεσε την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη και η οποία προκαλεί μια σειρά επιπλέον εξελίξεων, που θα αγγίξουν και ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν στο κάδρο. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Διότι ο διεθνής μέσος, επιστρέφοντας από τα Γιάννενα, αποφάσισε να βγει, να ξεσκάσει. Με τη διαφορά ότι αυτό έγινε γνωστό στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η οποία και αντέδρασε άμεσα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα