Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού για τις 10 Μαΐου δίνει η Rolls-Royce Cullinan

Ραντεβού για τις 10 Μαΐου δίνει η Rolls-Royce Cullinan

Η βρετανική φίρμα προανήγγειλε την πρεμιέρα του πρώτου SUV της το οποίο παρά τον περιπετειώδη χαρακτήρα του υπόσχεται να τηρήσει στο ακέραιο όλες τις παραδόσεις, σχεδιασμού, άνεσης και πολυτέλειας των Rolls-Royce.

Μετά από μια μακρόχρονη διαδικασία επίσημων και ανεπίσημων λήψεων δοκιμαστικών και καμουφλαρισμένων αντιτύπων του πρώτου SUV της Rolls-Royce, η Cullinan κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη αποκάλυψή της  καθώς σύμφωνα με τις συστάσεις της βρετανικής φίρμας η νέα πρόταση που θα αναλάβει να δώσει μια νέα πιο περιπετειώδη διάσταση στην γνωστή πολυτέλεια των Βρετανών, θα αποκαλυφθεί στις 10 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία που περιβάλλουν το πολυτελές SUV ή κατά τη βρετανική φίρμα «υπερυψωμένο όχημα παντός εδάφους», αν και η Cullinan αποτελεί μια πολύ διαφορετική πρόταση για τα δεδομένα και την παράδοση της Rolls-Royce ή μάλλον ακριβώς για αυτό το λόγο, θα επιχειρήσει να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γνώριμη ταυτότητα των υπερπολυτελών μοντέλων της φίρμας τόσο σχεδιαστικά όσο και επί της ουσίας.

Έτσι, εκτός από τις χαρακτηριστικές αναλογίες του αμαξώματος που θα αναλάβουν να εισάγουν τους Βρετανούς στον κόσμο της περιπέτειας η Cullinan θα μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αισθητική της Phantom, υιοθετώντας αντίστοιχη σχεδίαση σε ό,τι αφορά τα επιμέρους στοιχεία του.

Από την Phantom θα προέλθει εξάλλου και το αλουμινένιο χωροδικτύωμα το οποίο αποτελεί την βάση για το Cullinan καθώς και ο θηριώδης V12 των 6,75 λίτρων που εξοπλίζει το εμβληματικότερο μοντέλο της βρετανικής φίρμας.

Όπως πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αντιστοίχως θα ισχύσει και για τις προδιαγραφές πολυτέλειας που θα κληθούν να πλαισιώσουν το νέο περιπετειώδες απόκτημα της γκάμας της Rolls-Royce οι οποίες θα είναι αντάξιες του ονόματος της φίρμας και των εκκεντρικών απαιτήσεων της ελίτ στην οποία απευθύνεται με τις επιλογές να τείνουν προς το άπειρο.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στο ζήτημα της άνεσης σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά του Cullinan καθώς η υπόσχεση αλλά και η πρόκληση της βρετανικής φίρμας είναι να βρει ένα set-up που θα εγγυάται στους επιβάτες τις ίδιες παροιμιώδεις αρετές άνεσης με τα υπόλοιπα μοντέλα της ακόμα και αν το Cullinan προορίζεται και για λιγότερο πολιτισμένα τερέν.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024