Ο χθεσινός (24/4) ημιτελικός του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο «Άνφιλντ», στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα
Στιγματίστηκε από επεισόδια ο χθεσινός ημιτελικός του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο «Άνφιλντ», μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, τα οποία είχαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός Άγγλου οπαδού, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.
Τα επεισόδια άρχισαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όταν Ιταλοί οπαδοί, οι οποίοι κρατούσαν ζώνες και σφυριά, επιτέθηκαν στους Άγγλους. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας 53χρονος οπαδός της Λίβερπουλ να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη. Για την επίθεση αυτή έχουν συλληφθεί δύο άτομα οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας.
Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανακοινώσει πως τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί είναι από τη Ρώμη και είναι ηλικίας 25 και 26 ετών. Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος με τα νέα και στηρίζει τον οπαδό που δίνει μάχη για τη ζωή, όπως και την οικογένειά του. Συνολικά για τα επεισόδια έχουν γίνει εννιά συλλήψεις από τη βρετανική αστυνομία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.