Ο Τάσος Μπακασέτας της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής στην Super League, ενώ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής, στη σχετική ψηφοφορία, που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.