«Ορεξάτη» εμφανίστηκε η Μαρσέιγ πριν τα ημιτελικά του Europa League με την Σάλτσμπουργκ, καθώς oι Μασσαλοί με τον Κώστα Μήτρογλου σε «τρελά» κέφια, παρέσυραν με 5-1 την Λιλ.
Το σκορ άνοιξε ο Τοβάν μόλις στο 12′, προτού ο ίδιος διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 30′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στην συνέχεια ο Μήτρογλου «άρπαξε το όπλο του» και με δύο γκολ στο 35′ και στο 38′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην Μαρσέιγ.
Στην επαναφορά ο Μπενζιά μείωσε σε 4-1 στο 54′, με την συντριβή της Λιλ να ολοκληρώνεται με το γκολ του Οκάμπος στο 68′.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.