Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξακολουθεί να συμπεριφερέται η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Λουτσιάνο Νέβες. Η ΠΑΕ ανέφερε πως μπήκαν χρήματα στον Βραζιλιάνο με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει μαζί του ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης είναι απογοητευμένος από το ποσό που έλαβε.
Τα χρήματα που μπήκαν στον Λουτσιάνο είναι περίπου 25.000 ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα ο Βραζιλιάνος δεν έχει εξοφληθεί τη δόση Σεπτεμβρίου!
Ανάμεσα στη διοίκηση και στον ατζέντη του παίκτη αναμένεται να γίνει ραντεβού έως την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσιάνο ρωτήθηκε πριν την προπόνηση απ τους συμπαίκτες του για το αν πληρώθηκε και αν δίνει τη συγκατάθεσή του να προπονηθούν και απάντησε θετικά.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.