Τα δύο γκολ του Ντάνι Ουέλμπεκ (38’ & 81’), διατήρησαν το αήττητο σερί διάρκειας 30 χρόνων στο Λονδίνο απέναντι στην Σαουθάμπτον και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 1987. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορμαρισμένο Ουέλμπεκ που έδωσε και την ασίστ στον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για το 1-1 στο 28′!
Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Σέιν Λονγκ (17′) και Τσάρλι Όστιν (73′). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μοχάμεντ Ελνένι για την Άρσεναλ και ο Τζακ Στέφενς για την Σαουθάμπτον.
Σε αναμετρήσεις για την 33η αγωνιστική στην Premier League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.