Επιστολή Κομίνη στον αθλητικό δικαστή: «Ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα»
Δεν θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΟΑΚ με την ΑΕΚ ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο οποίος με επιστολή του προς τον αθλητικό δικαστή αναφέρει ότι «ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα».
Δεν θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΟΑΚ με την ΑΕΚ ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο οποίος με επιστολή του προς τον αθλητικό δικαστή αναφέρει ότι «ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα».
Ο διεθνής διαιτητής κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ως μάρτυρας, αλλά ενημέρωσε ότι δεν θα βρεθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους.
Ωστόσο, με επιστολή του επιβεβαιώνει ρητά ότι ισχύει επακριβώς ότι έγραψε στο φύλλο αγώνα «στο οποίο με σαφήνεια περιγράφονται όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».
in.gr
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442