Κλειστός από τις 9 το πρωί ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα
Από τις 9 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, λόγω των επαφών που θα έχει στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν.
Από τις 9 το πρωί θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, λόγω των επαφών που θα έχει στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν.
Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ ο σταθμός θα ανοίξει κατόπιν νέας εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.