«Ναυαγεί» η περίπτωση μεταγραφής του Αντρέι Πανιούκοφ στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν ότι η Ζενίτ δεν παραχωρεί δανεικό τον 23χρονο επιθετικό.
Μπορεί ο νεαρός παίκτης να είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού» μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο, ο ρωσικός σύλλογος απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό κι έτσι αλλάζει άρδην ο σχεδιασμός των ανθρώπων της αθηναϊκής ομάδας, που δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Ως εκ τούτου, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένοι να στρέψουν αλλού τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής που έχει ζητήσει ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης.
Με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα οι επιλογές που έχουν οι «πράσινοι» είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες και δεν αποκλείεται να στραφούν ξανά στον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας