Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση από τη
συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.
Έτσι, τώρα εξετάζεται το επόμενο βήμα που δεν αποκλείεται να είναι
τηλεοπτικό.

Σχετικά, αναφέρει ο «Βηματοδότης» ότι: «Απόλυτα ικανοποιημένοι, μαθαίνω, είναι και στην κυβέρνηση αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ με τη συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

»Παρά το πλήθος αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από τα social media που προκάλεσε, οι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι «καλώς έπραξε» και έδωσε συνέντευξη σε μια δύσκολη στιγμή, όπως λένε, για τη χώρα, αλλά και για τον κ. Τσίπρα γιατί, όπως μου είπε ο γνωστός πράκτοράς μου στο Μαξίμου, «η Περιστέρα δεν είναι τυχαία, είναι πολιτικό στέλεχος και ό,τι έκανε στη ζωή της δεν το έκανε επειδή είναι σύντροφος του Τσίπρα».

»Το τελευταίο μάλιστα το τόνισαν για να δείξουν ότι η επαγγελματική εξέλιξή της οφείλεται στις σπουδές και στην εργατικότητά της αλλά και σε έναν νόμο του Ανδρέα Λοβέρδου (όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Παιδείας). Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος…

»Μου είπαν, λοιπόν, ότι αφού έκανε την αρχή η Περιστέρα με συνέντευξη, ήρθε στο Μαξίμου πλήθος αιτήσεων για συνεντεύξεις της. Μαθαίνω μάλιστα ότι η σύντροφος του πρωθυπουργού σκέφτεται (αλλά δεν το έχει ακόμη αποφασίσει) να παραχωρήσει και τηλεοπτική συνέντευξη σε ένα από τα κανάλια στα οποία ο κ. Τσίπρας παραχωρεί συνήθως τις συνεντεύξεις του (ξέρετε εσείς τώρα ποια είναι αυτά). Για να απαντήσει, θέλει, στα αρνητικά σχόλια.

»Είτε όμως δώσει είτε όχι και άλλη συνέντευξη η σύντροφος του πρωθυπουργού μπήκε στο κάδρο της κριτικής, από την οποία πλέον δεν πρόκειται να απαλλαγεί.»

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο