Λάρισα: Εργασίες για κατασκευή πλευρικών διοδίων στο Κιλελέρ
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό οι κλάδοι από και προς Αθήνα να παραμείνουν κλειστοί.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοίνωσε ότι για το διάστημα αυτό οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω εναλλακτικών διαδρομών από τους κόμβους Μεγάλου Μοναστηρίου και Βελεστίνου αντίστοιχα, καθώς και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου.
ΑΠΕ,in.gr
- Συναγερμός: Ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν προς την κατεύθυνση βρετανικών βάσεων στην Κύπρο
- Η… ιδιαίτερη συνάντηση του Μόουζες Ράιτ στον Άλιμο
- «Απ’ την Αγάπη Έχασα»: Ένα από τα τραγούδια που ηχογράφησε ο Μανώλης Λιδάκης λίγο πριν πεθάνει
- Από τη Σάντα Φε στο Μεταξουργείο – Πώς το δίκτυο trafficking έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Ευρώπη
- Οι χειμερινοί κολυμβητές της Αττικής δεν κοιτούν ημερολόγιο και θερμόμετρο
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό για το «11 στα 11»
- Από το τζακούζι στο Μπρουνέι στη φωτογραφία του 1999: Διπλή πίεση για τους Κλίντον εν μέσω καταθέσεων για τον Έπσταϊν
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442