Ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει στον κόσμο της μουσικής, αλλά αυτήν τη φορά δοκιμάζεται σε διαφορετικό είδος, την EDM.
Ο αμερικανός ηθοποιός/ράπερ κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «Get Lit». Είναι το πρώτο single του Γουίλ Σμιθ από το 2005, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Lost and Found».
Για το «Get Lit» συνεργάστηκε ξανά με τον DJ Jazzy Jeff με τον οποίο αποτελούσαν το χιπ-χοπ ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.
Το νέο τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Μουσικό Φεστιβάλ Livewire, στο Μπλάκμπουλ, στην Αγγλία, όπου ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε μαζί με τον DJ Jazzy Jeff, σύμφωνα με το Rolling Stone. Από τις 13 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμο στην πλήρη του έκδοση για streaming ή για ακρόαση.
Εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο Γουίλ Σμιθ ως ράπερ με το ψευδώνυμο «The Fresh Prince» είχε κάνει αρκετές μουσικές επιτυχίες: Miami, Summertime και Gettin’ Jiggy Wit It.
Εχει ηχογραφήσει περίπου 30 νέα τραγούδια
Ο Σμιθ και ο DJ Jazzy Jeff συναντήθηκαν τη δεκαετία του 1980 και ως ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince κέρδισαν Grammy για το single τους «Parents Just Don’t Understand». Η τελευταία τους συνεργασία ήταν το 1998 στο «Lovely Daze».
Ο Γουίλ Σμιθ έγινε διάσημος το 1990 όταν πρωταγωνίστησε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά O Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ (The Fresh Prince of Bel-Air).
Η καριέρα του εκτοξεύτηκε όταν συμμετείχε στις ταινίες Six Degrees of Separation (1993), Bad Boys (1995) και Independence Day (1996).
Οι θαυμαστές του είναι ενθουσιασμένοι που τον βλέπουν να επιστρέφει στη μουσική σκηνή και ελπίζουν ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερο νέο υλικό.
Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε ότι έχει ηχογραφήσει περίπου 30 νέα τραγούδια, οπότε δεν αποκλείεται η κυκλοφορία ακόμη ενός άλμπουμ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας