Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλείται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Απειλείται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Σύγχυση γύρω από τη δυνατότητα άμεσης καθιέρωσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έφερε η χθεσινή κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Υποδομών και την Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. Η απόφαση του σωματείου για αναστολή της έκδοσης «έξυπνου» εισιτηρίου έφερε την αντίδραση του υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος προειδοποίησε με παραπομπή στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης για όποιον υπάλληλο αρνηθεί σε πολίτη την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή κάρτας.

Σύγχυση γύρω από τη δυνατότητα άμεσης καθιέρωσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έφερε η χθεσινή κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Υποδομών και την Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. Η απόφαση του σωματείου για αναστολή της έκδοσης «έξυπνου» εισιτηρίου στα εκδοτήρια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου έφερε την οργισμένη αντίδραση του υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος προειδοποίησε με παραπομπή στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης για όποιον υπάλληλο αρνηθεί σε πολίτη την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή κάρτας.

«Το Σωματείο μας, αφού εξέτασε τη διαμορφωθείσα κατάσταση, αποφάσισε να σταματήσει η πιλοτική εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» μέχρι την επίλυση των προβλημάτων. Αντίθετα, θα συνεχιστεί κανονικά η έκδοση «χάρτινου» εισιτηρίου για να εξυπηρετηθεί απρόσκοπτα ο επιβάτης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑ.ΣΥ.

Η αντίδραση των εργαζομένων «έσπρωξε» στην πλήρη επικράτηση ουσιαστικά από το Νοέμβριο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μόνο που εγείρεται πλήθος ερωτημάτων που αφορούν στο κατά πόσο ο ΟΑΣΑ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην κατάργηση του χάρτινου εισιτηρίου. Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του υπουργού, από σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικές κάρτες κι όχι πια οι γνωστές χάρτινες, ενώ από το τέλος του μήνα εκδίδονται και επικυρώνονται μόνο ηλεκτρονικά εισιτήρια.

in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024