Με μαζικές προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ ετοιμάζονται να αντιδράσουν χιλιάδες φορολογούμενοι λίγο πριν από την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου.
Σύμφωνα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», χιλιάδες φορολογούμενοι σχεδιάζουν να καταθέσουν προσφυγή αμφισβητώντας τα ποσά του φόρου που τους καταλογίστηκαν, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική αξία των ακινήτων τους.
Δικηγορικά γραφεία αλλά και φοροτεχνικοί παίρνουν θέση και συμβουλεύουν τους φορολογουμένους να καταβάλουν τον ΕΝΦΙΑ «με επιφύλαξη» και να διεκδικήσουν την επιστροφή του.
Οι δικηγόροι καλούν τους φορολογουμένους που έχουν ακίνητα σε περιοχές όπου οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί τα τελευταία δυο χρόνια ή αναπροσαρμόστηκαν λανθασμένα να καταθέσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στην Εφορία τους ενδικοφανείς προσφυγές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας