Στη Football League χωρίς μπαράζ Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης
Η αποχώρηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football
League άφησε προς πλήρωση δύο θέσεις στο οικείο πρωτάθλημα, με
αποτέλεσμα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να ματαιώσει τον αγώνα
μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, καθώς στη Β΄
Εθνική κατηγορία προήχθησαν και οι δύο σύλλογοι.
Η αποχώρηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League άφησε προς πλήρωση δύο θέσεις στο οικείο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να ματαιώσει τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, καθώς στη Β΄ Εθνική κατηγορία προήχθησαν και οι δύο σύλλογοι.
Η ανακοίνωση:
«Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας