Χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα 4-0 το εμπόδιο της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του Europa League, εναντίον της Ριέκα στην Κροατία (Πέμπτη).
Χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα 4-0 το εμπόδιο της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του Europa League, εναντίον της Ριέκα στην Κροατία (Πέμπτη). Ο Μάνταλος στο 4΄, ο Κλωναρίδης στο 34΄, ο Μπακασέτας στο 74΄ και ο Αραούχο στο 86΄ πέτυχαν τα γκολ της ΑΕΚ που απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.