Τέσσερα άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες σε φορτηγά που κινούνταν στην Ιονία οδό, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις φθοράς σε φορτηγά.
Ειδικότερα, μετά τις καταγγελίες οδηγών στην Αστυνομία ότι άγνωστοι πετούσαν πέτρες στα φορτηγά τους, οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.
Έτσι λοιπόν, στις 01:30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνέλαβαν στο 37ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού τέσσερα άτομα (ηλικίας από 14 έως 21 ετών), τη στιγμή που πετούσαν πέτρες κατά τριών διερχόμενων φορτηγών.
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συλληφθέντων, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι τέσσερις δράστες, κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δύο ποδήλατα, πήγαν σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, όπου ο αυτοκινητόδρομος βρίσκεται σε υψηλότερο σημείο και έτσι δεν ήταν εύκολο να γίνουν αντιληπτοί από τους οδηγούς.
Ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο φράκτης έχει χαμηλό ύψος, άρχισαν να πετούν πέτρες προκαλώντας φθορές σε τουλάχιστον τρία φορτηγά, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο.
Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιονία Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας