Στους Πέισερς ο Μπογιαν Μπογκντάνοβιτς, άποντος ο Παπαγιάννης
Οι Ιντιάνα Πέισερς ανακοίνωσαν τα ξημερώματα την απόκτηση του Μπόγιαν
Μπογκντάνοβιτς, με τον Κροάτη γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει διετές
συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 12 εκατ. δολαρίων. Χωρίς πόντο έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης στη φιλική ήττα με
92-92, που γνώρισε η ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Λέικερς, στο
Summer League. Ο 20χρονος Ελληνας σέντερ, που αγωνίστηκε για 15 λεπτά
είχε 0/3 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.
Οι Ιντιάνα Πέισερς ανακοίνωσαν τα ξημερώματα την απόκτηση του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τον Κροάτη γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 12 εκατ. δολαρίων. Ο Μπογκντάνοβιτς πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, την περασμένη σεζόν, στο NBA, αφού είχε 13.7 πόντους και 3.4 ριμπάουντ σε 81 ματς στο ενεργητικό του, φορώντας τις φανέλες των Νετς και των Ουίζαρντς. Χωρίς πόντο ο Παπαγιάννης στην ήττα των Κινγκς από τους Λέικερς
Χωρίς πόντο έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης στη φιλική ήττα με 92-92, που γνώρισε η ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Λέικερς, στο Summer League. Ο 20χρονος Ελληνας σέντερ, που αγωνίστηκε για 15 λεπτά είχε 0/3 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. Ο Φρανκ Μέισον με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Κινγκς, ενώ για τους Λέικερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λόνζο Μπολ, ξεχώρισε ο Βάντερ Μπλου με 21 πόντους.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Μιχάλης Γρηγορίου και Ντούσαν Κέρκεζε έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Αρης και Ατρόμητος θα παραταχθούν στο Βικελίδης (7/3, 17.00) για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.