Ο διάσημος τραγουδιστής, πρώην μέλος των Smiths, Μόρισεϊ είπε την
Τετάρτη ότι ένοπλος αστυνομικός στη Ρώμη τον απείλησε με όπλο και τον
έθεσε υπό κράτηση επί μισή ώρα σε πολυσύχναστο δρόμο της Ρώμης. Ο Μόρισεϊ, λάτρης της Αιώνιας Πόλης, είχε μεταβεί στην ιταλική
πρωτεύουσα για να ηχογραφήσει δίσκο, είπε ότι αστυνομικός έβγαλε το όπλο
και άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του, την ώρα που πλήθος περίπου 100
ατόμων παρακολουθούσε.
Ο διάσημος τραγουδιστής, πρώην μέλος των Smiths, Μόρισεϊ είπε την Τετάρτη ότι ένοπλος αστυνομικός στη Ρώμη τον απείλησε με όπλο και τον έθεσε υπό κράτηση επί μισή ώρα σε πολυσύχναστο δρόμο της Ρώμης.
Ο Μόρισεϊ, λάτρης της Αιώνιας Πόλης, είχε μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα για να ηχογραφήσει δίσκο, είπε ότι αστυνομικός έβγαλε το όπλο και άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του, την ώρα που πλήθος περίπου 100 ατόμων παρακολουθούσε.
Ο ανιψιός του τραγουδιστή Σαμ Έστι Ράινερ ανήρτησε φωτογραφίες του αστυνομικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε τον αριθμό της πινακίδας της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο αστυνομικός.
«Τρομοκρατούσε τον Μόρισεϊ για 35 λεπτά, απαιτώντας «χαρτιά». Ο Μόρισεϊ δεν είχε χαρτιά» έγραψε ο Ράινερ.
Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής κατηγόρησε τον αστυνομικό ότι «τον τρομοκράτησε ηθελημένα» και σημείωσε ότι δεν είχε παραβεί κανέναν νόμο. «Πιστεύω ότι με αναγνώρισε και ήθελε να με τρομοκρατήσει. Δεν έκανα πίσω, αν και πίστεψα ότι επρόκειτο να με πυροβολήσει» σημείωσε ο μουσικός και κάλεσε τους πολίτες να προσέχουν. «Μπορεί να σας σκοτώσει» είπε.
Ο Μόρισεϊ έχει συχνά επικρίνει την αστυνομία τόσο μέσα από τα τραγούδια του, όσο και πάνω στη σκηνή. Το 2015 κατήγγειλε «σεξουαλική επίθεση» από αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο που τον άγγιξε απρεπώς στη διάρκεια σωματικού ελέγχου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας