Ήπιες διακυμάνσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Με ήπιες διακυμάνσεις και χαμηλό τζίρο κινείται την Παρασκευή η χρηματιστηριακή αγορά, καταβάλλοντας προσπάθεια προσέγγισης των 825 μονάδων, με συμμάχους τις τραπεζικές μετοχές και τη μετοχή της ΔΕΗ.
Με ήπιες διακυμάνσεις και χαμηλό τζίρο κινείται την Παρασκευή η χρηματιστηριακή αγορά, καταβάλλοντας προσπάθεια προσέγγισης των 825 μονάδων, με συμμάχους τις τραπεζικές μετοχές και τη μετοχή της ΔΕΗ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:15, διαμορφώνεται στις 822,87 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,38%.
Ενδοσυνεδριακά έχει κινηθεί σε εύρος διακύμανσης 7,75 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 825,39 μονάδες (+0,69%) και κατώτερη τιμή στις 817,64 μονάδες (-0,25%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 30,25 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,41%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,49%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,93% στα 0,211 ευρώ), της Alpha Bank (+1,86% στα 2,19 ευρώ), της Εθνικής (+1,54% στα 0,330 ευρώ) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,50% στα 4,06 ευρώ).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development (-1,79% στα 6,58 ευρώ), του ΑΔΜΗΕ (-1,77% στα 2,22 ευρώ) και της ΕΧΑΕ (-1,38% στα 5,70 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,62%) και της Υγείας (+1,57%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (-1,38%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,94%).
Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Εθνική και η Πειραιώς με 8.804.959 και 5.655.679 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν ο ΟΤΕ με 4,769 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 4,562 εκατ. ευρώ.
Ανοδικά κινούνται 73 μετοχές, 41 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας