Για έβδομη χρονιά επιστρέφει το Athens Open Air Film Festival σε γωνιές της Αθήνας και εκτός αυτής.
Εκτός από το αφιέρωμα στον βρετανικό γοτθικό τρόμο, το Φεστιβάλ γιορτάζει τα 25 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Blade Runner, ξαναβλέπει τον Μεγάλο Λεμπόφσκι των αδελφών Κοέν (έχοντας αποστηθίσει τις κορυφαίες ατάκες του), παίζει στη διαπασών το Stop Making Sense του (αξέχαστου) Τζόναθαν Ντέμι, αφήνει τον Δράκουλα του Κρίστοφερ Λι να σας παγώσει το αίμα και σας θυμίζει με το Ερωτικό Κτήνος του Τζόναθαν Γκλέιζερ μια από τις καλύτερες ταινίες του μοντέρνου βρετανικού σινεμά.
Το Athens Open Air Film Festival πραγματοποιείται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το περιοδικό Σινεμά από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας