Συγχαρητήρια Παυλόπουλου προς Μακρόν για την εκλογή του
Τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του στην Προεδρία της
Γαλλικής Δημοκρατίας και τη βεβαιότητά του ότι η συνεργασία τους θα
αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη Γαλλία όσο και
για την Ελλάδα, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
στο μήνυμά που απέστειλε προς τον Εμανουέλ Μακρόν.
Τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας και τη βεβαιότητά του ότι η συνεργασία τους θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη Γαλλία όσο και για την Ελλάδα, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά που απέστειλε προς τον Εμανουέλ Μακρόν.
Επιπέον, ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει ότι η εκλογή Μακρόν «καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του γαλλικού λαού να συνεχίσει την προ-ευρωπαϊκή πορεία του».
«Σας εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.
» Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που σημαδεύθηκε από την οικονομική, την προσφυγική, την μεταναστευτική και εν γένει ανθρωπιστική κρίση, καθώς και από τις μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια στον κόσμο, η εκλογή σας καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του Γαλλικού Λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του» αναφέρει συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Ε. Μακρόν και προσθέτει:
«Με βάση και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο Χωρών μας, είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο, θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής για τα δύο έθνη μας.
» Δεχθείτε, παρακαλώ, την έκφραση της υψηλής μου εκτίμησης και των πλέον εγκάρδιων χαιρετισμών μου».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας