Μπεργκ: Θέλω και άλλο τίτλο με τον Παναθηναϊκό
Την επιθυμία να κατακτήσει κι άλλον ένα τίτλο με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, στο περιθώριο της παρουσίασης προϊόντος που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Ο σέντερ φορ της εθνικής Σουηδίας παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά βαρύ για το «τριφύλλι», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Την επιθυμία να κατακτήσει κι άλλον ένα τίτλο με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, στο περιθώριο της παρουσίασης προϊόντος που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Ο σέντερ φορ της εθνικής Σουηδίας παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά βαρύ για το «τριφύλλι», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Αρχικά ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην εθνική Σουηδίας: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δημιουργήθηκε μία εντελώς νέα ομάδα για να συμμετάσχει στους προκριματικούς του Μουντιάλ. Για να προκριθούμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ιδιαίτερα το επόμενο ματς με την Γαλλάι είναι εξαιρετικά σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε.»
Στη συνέεχεια στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς παίζουμε την Κυριακή εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με δύσκολα αλλά ωραία παιχνίδια και ανυπομονώ γι’ αυτά.
Περιμένω με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις». Όταν το ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του νέο σταρ της Σουηδίας μετά την φυγή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είπε: «Όχι. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν νιώθω σταρ».
Τέλος μίλησε με αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του Κυπέλλου: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε και να βρεθούμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Σίγουρα θέλω να κατακτήσω ακόμα έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν φανταστικό να το πετύχουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442