Τερμάτισε η Τουρκία την επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» στη Συρία
Η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη», την οποία εξαπέλυσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας στη βόρεια Συρία τον Αύγουστο, ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη», την οποία εξαπέλυσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας στη βόρεια Συρία τον Αύγουστο, ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο Γιλντιρίμ χαρακτήρισε επιτυχή την επιχείρηση και προσέθεσε ότι αν υπάρξει οποιαδήποτε περαιτέρω δράση του τουρκικού στρατού στη Συρία, αυτή δεν θα εντάσσεται στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Οι τουρκικές δυνάμεις εισέβαλαν στη βόρεια Συρία τον Αύγουστο για να απωθήσουν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από την περιοχή των συνόρων και για να σταματήσουν την προέλαση των Κούρδων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας