Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κατοικία της στο χωριό Κωνσταντινάτο στις Σέρρες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ισόγεια μονοκατοικία λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Στο πρώτο στάδιο της αναγνώρισης του χώρου και της ενδεχόμενης διάσωσης εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, ηλικίας 80 ετών, η οποία σύμφωνα με τους αξιωματικούς έφερε εγκαύματα.
Οι πυροσβέστες έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας