Φοβερά επεισόδια με γροθιές σε αγώνα μπάσκετ γυναικών
Επεισοδιακή ήταν αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Συγκεκριμένα 28 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, και με τον Πρωτέα να προηγείται με 64-63, η Σαμέλα Χάμπτον του Παναθηναϊκού έκανε ένα σκληρό φάουλ στην Αγγελική Νικολοπούλου, οι γηπεδούχες της ζήτησαν το λόγο και αυτή απάντησε με μία γροθιά στην Σπυριδοπούλου. Στην συνέχεια μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο και οι πάγκοι των δύο ομάδων και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός. Τελικά η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε την νίκη με το τελικό 69-65.
Επεισοδιακή ήταν αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Συγκεκριμένα 28 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, και με τον Πρωτέα να προηγείται με 64-63, η Σαμέλα Χάμπτον του Παναθηναϊκού έκανε ένα σκληρό φάουλ στην Αγγελική Νικολοπούλου, οι γηπεδούχες της ζήτησαν το λόγο και αυτή απάντησε με μία γροθιά στην Σπυριδοπούλου.
Στη συνέχεια μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο και οι πάγκοι των δύο ομάδων και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός. Τελικά η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε την νίκη με το τελικό 69-65.
Την 12η σερί νίκη του στο πρώταθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός που πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία και απο το «Αλεξάνδρειο» επικρατώντας του Άρη με το επιβλητικό 102-51 .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας