«Καθάρισε» ο Ράμος για Ρεάλ, εύκολη νίκη της Εσπανιόλ
Την περασμένη Κυριακή ο Σέρχιο Ράμος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ Μαδρίτης κι έδωσε την ευκαιρία στη Σεβίλη να ισοφαρίσει το παιχνίδι και λίγο αργότερα να το κερδίσει στις καθυστερήσεις. Ο αρχηγός των «μερνέγκες», έξι ημέρες μετά «πήρε το αίμα του πίσω» χαρίζοντας τους το «τρίποντο» επί της Μάλαγα με 2-1 και ταυτόχρονα... αέρα 4 βαθμών από της Σεβίλη και 5 από τη Μπαρτσελόνα, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο.
Την περασμένη Κυριακή ο Σέρχιο Ράμος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ Μαδρίτης κι έδωσε την ευκαιρία στη Σεβίλη να ισοφαρίσει το παιχνίδι και λίγο αργότερα να το κερδίσει στις καθυστερήσεις.
Ο αρχηγός των «μερνέγκες», έξι ημέρες μετά «πήρε το αίμα του πίσω» χαρίζοντας τους το «τρίποντο» επί της Μάλαγα με 2-1 και ταυτόχρονα… αέρα 4 βαθμών από της Σεβίλη και 5 από τη Μπαρτσελόνα, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο.
Από ισάριθμες πάσες του Τόνι Κρόος ο Ράμος βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος κι όπως αποδείχθηκε τα γκολ αυτά ήταν αρκετά για να δώσουν στο συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν το πολύτιμο «τρίποντο».
Άνετη νίκη με 3-1 σημείωσε η Εσπανιόλ επί της Γρανάδα για την 19η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ρέγιες (11΄), Πιάτι (32΄) και Ναβάρο (48΄), ενώ οι φιλοξενούμενπι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 23΄ με τον Περέιρα.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 19ης αγωνιστικής: